Workshop AT 101 – Curs introductiv de Analiza Tranzactionala

Prezentare: AT 101 este cursul de introducere in Analiza Tranzactionala. Acest curs este recunoscut de Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (ARAT), Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala ( EATA) si Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (ITAA). Certificatul AT 101 este recunoscut in Romania si International si este necesar in procesul de formare in analiza tranzactionala in oricare din cele 4 domenii de analiza tranzactionala (psihoterapie, organizational, educational si consiliere). 

Analiza tranzactionala este o teorie a personalitatii, a comunicarii si a dezvoltarii copilului care poate fi folosita in orice domeniu in care este necesara intelegerea individului, a relatiilor si a grupurilor. 

Workshop-ul va fi cu prezenta fizica in Bucuresti. 

Perioada: 20-21 Aprilie 2024 

Program:

sambata, 9.00-17.30 cu pauza de pranz o ora
duminica, 9.00-13.30 

Inscrierile se fac pana la data de 31 martie 2024 la adresa de mail: [email protected] 

Investitia financiara: 600 ron 

Cui se adreseaza: 

celor interesati sa se cunoasca si sa inteleaga dinamica relationala prin cresterea constientizarii 

celor care lucreaza cu copii, adolescenti, grupuri: educatori, invatatori, profesori, indrumatori, psihologi, consilieri scolari, asistenti sociali, medici 

parintilor care doresc sa isi dezvolte noi modalitati de relationare cu copiii 

studentilor care doresc sa isi inceapa o formare in Analiza Tranzactionala 

celor care lucreaza in mediul organizational si doresc sa isi imbunatateasca comunicarea cu ceilalti 

Trainer/Formator : Marina Ionescu este psiholog si psihoterapeut specialist. Este PTSTA-P (Provisional Trainer & Supervisor in Transactional Analysis-Psychotherapy) si Formator si Supervizor in Sandplay Therapy, organizand cursuri si grupuri de supervizare pentru psihoterapeuti. Lucreaza in practica privata de peste 15 ani cu adulti, familii, copii, adolescenti si parintii acestora. Dezvolta programe pentru parinti si adulti si colaboreaza in proiecte educationale nationale si internationale.