Program Parenting 2012 sau Cum sa ne crestem copiii invingatori?

Program Parenting 2012 sau Cum sa ne crestem copiii invingatori?
Osho – Daca esti parinte, aveti nevoie de acest curaj, de a nu interveni. Limitati-va sa deschideti portile necunoscutului, pentru ca cei mici sa poata explora.
Cresterea si educarea unui copil este o provocare pentru orice parinte. Cu totii ne dorim sa ne crestem copii intr-un mod pozitiv, pregatiti tot timpul pentru viata asa cum este ea cu lucruri bune sau rele. Insa cum sa facem asta cand noi, parintii, nu am invatat asta, cand nu am reusit sa gasim suficiente modele care sa ne inspire, cand noi nu am trait astfel de experiente.
Nu este usor sa schimbi lucrurile pe care le faci insa in cadrul programului de Parenting vei avea ocazia sa inveti sa vezi din perspectiva copilului si sa devii constient de efectele mesajelor tale. Prin Analiza Tranzactionala vei avea ocazia sa descoperi noi lucruri despre tine, ca parinte si in acelasi timp sa gandesti diferit despre ceea ce vrei sa oferi si cum vrei sa oferi propriilor tai copii.
Acest program iti va oferi oportunitatea sa analizezi si sa experimentezi noi comportamente care sa construiasca o relatie bazata pe ascultare si repect mutual intre parinte si copil.
Veti avea ocazia sa experimentati trairile si comportamentele copiilor astfel incat sa construiti noi modele specifice fiecarei perioade de dezvoltare. Veti invata sa inlocuiti mecanismele de pedeapsa prin mecanisme de crestere si invatare sanatoasa.
Obiectivele programului
  • educarea parintilor in rolurile de parinti;
  • noua perspectiva asupra relatiei parinte – copil;
  • dezvoltarea receptivitatii parintilor la nevoile copiilor odata cu cresterea in varsta;
  • asimilarea de catre parinti a unor cunostiinte necesare pentru dezvoltarea propriilor mecanisme de motivare a copiilor.
Programul va fi interactiv si doreste sa ia in considerare si nevoile specifice ale participantilor.
Programul se va desfasura pe parcursul a 4 module cu o durata de 3 ore fiecare, frecventa intalnirilor este de doua ori pe luna. Grupele de participanti vor fi de maxim 12 persoane.
Trainer: Marina Ionescu, psihoterapeut
Locatie: Str. Dr. Lister 31, sector 5, Bucuresti (reper Piata Operei, Biserica Sf Elefterie)
Va astept pe 24 noiembrie sa invatam si sa exploram impreuna un nou rol de parinte
Inscrieri la adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]
Termenul limita pentru inscrieri este  19.11.2012, iar  pentru plata integrala a celor 4 module beneficiati de o reducere de 15%.