Curs introductiv AT 101, 4-5 Martie 2023, Timisoara

Prezentare: Cursul de întroducere în Analiza Tranzacțională  (cunoscut și sub numele de AT101) oferă o imagine de ansamblu a teoriei și practicii Analizei Tranzacționale (AT). Cursul acoperă conceptele de bază ale AT și prezintă participanților idei și tehnici de AT.

Desfășurat într-un mediu de învățare experiențială și de explorare, workshop-ul oferă participanților oportunitatea de a reflecta asupra modului propriu de a gândi, a simți și a se comporta, cât și asupra tiparelor repetitive ce apar în relaționarea inter-umană, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Prin folosirea filosofiei și practicii AT și crearea prin crearea unei atmosfere de susținere și siguranță, cursanții sunt sprijiniți să conștientizeze și să înțeleagă mai bine ce îi blochează în a fi autonomi și a lua decizii noi despre cine vor să fie și despre felul în care vor să își trăiască propria viață și relațiile cu ceilalți.

Cursul AT101 este recunoscut de Asociația Română de Analiză Tranzacțională (ARAT), Asociația Europeană de Analiză Tranzacțională (EATA) și Asociația Internațională de Analiză Tranzacțională (ITAA). Certificatul AT 101 este recunoscut în România și la nivel internațional și este necesar în procesul de formare și certificare în Analiza Tranzacțională în oricare din cele 4 domenii de Analiza Tranzacțională (Psihoterapie, Organizațional, Educațional și Consiliere).

Analiza Tranzacțională este o teorie a personalității, a comunicării și a dezvoltării copilului, care poate fi folosită în orice domeniu în care este necesară înțelegerea individului, a relațiilor și a grupurilor. 

Workshop-ul va fi cu prezență fizică în Timișoara.

Perioada: 4-5 martie  (sâmbătă și duminică)

Program:
4 martie 9.00-18.00, cu pauză de prânz o oră
5 martie 9.00-14.00                                                   

Participanți: 10 – 20 persoane

Înscrierile se fac până la data de 23 februarie la adresa de mail: [email protected]
Investiția financiară: 550 ron 

Locul de desfășurare: va fi comunicat ulterior celor înscriși

Cui se adresează: 

  • celor interesați să se cunoască și să înțeleagă dinamica relațională prin creșterea conștientizării 
  • celor care lucrează cu copii, adolescenți, grupuri: educatori, învățători, profesori, îndrumători, psihologi, consilieri școlari, asistenți sociali, medici
  • părinților care doresc să își dezvolte noi modalități de relaționare cu copiii
  • studenților și profesioniștilor care doresc să înceapă o formare în Analiză Tranzacțională
  • celor care sunt în formare în Analiza Tranzacțională și nu au cursul AT101
  • celor care lucrează în mediul organizațional și doresc să își îmbunătățească comunicarea cu ceilalți
  • celor care vor să utilizeze Analiza Tranzacțională pentru dezvoltarea lor personală

Trainer/Formator: Marina Ionescu este psiholog și psihoterapeut specialist. Este PTSTA-P (Formator și Supervizor în supervizare în Psihoterapie) și Formator și Supervizor în Sandplay Therapy, organizând cursuri și grupuri de supervizare pentru psihoterapeuți. Lucreaza în practică privată de peste 15 ani cu adulți, familii, copii, adolescenți și părinții acestora. Dezvoltă programe pentru părinți și adulți și colaborează în proiecte educaționale naționale și internaționale.